De Glundering - kinder en Perfectionismecoaching

De Glundering - kinder en Perfectionismecoaching

Van Glunderende leerkrachten leren kinderen het meest. Glunderende kinderen leren makkelijker, sneller en meer...

Toch komt het wel eens voor dat zowel onze kinderen als onze leerkrachten vastlopen en hun glunders verliezen. 

Het behouden van glunders tijdens de schooldag voor leerkrachten én leerlingen vind ik een essentie.

Hoe je dit doet? Voor mij is dit een makkie, het is mijn grote talent en ik leg het je graag uit.

Ik ken heel wat tools en tricks om glunders ook in de klas, in het rond te strooien, dag na dag én met behulp van de kinderen. Want glunderen doe je niet alleen, dat doe je liefst samen!

Geluk is iets wat vermenigvuldigd als je het deelt.

Wordt je nieuwsgierig van deze uitleg? Neem rustig een kijkje op mijn website of neem contact met me op voor een navorming op maat.  De licentietrainingen Schatgravers en Kompasvinder gaven me de nodige basis toch leerde ik veel do’s en don’ts in mijn eigen klas, op mijn eigen werkvloer. Na 6 jaren intensief Schatgravers te gebruiken in de klas, tijdens oudercontacten, tijdens de kinderyogalessen, ... ben ik ondertussen schatgraver- en glunderexpert. :-)

Ook als je meer rustmomenten wil creëren in de klas voor je kinderen en voor jezelf kan je bij mij terecht.  Kinderyoga kan uitstekend voor dit doel gebruikt worden. Als kinderyogadocent met bakken ervaring, geef ik graag deze tools door. Praktisch (direct te gebruiken) en laagdrempelig, ook haalbaar zonder enige kennis van yoga en door iedereen in te zetten!

Wanneer mag je zeker contact opnemen: als je klassen hebt die je uitdagen door ongewenst gedrag te stellen, kinderen die herhaaldelijk onbeleefd zijn of ruzie maken, wanneer straffen niet helpt, bij perfectionisme of faalangst, over mindset, ontspanning, stressvermindering ...

Leermiddelen (2)

Downloadbaar lesmateriaal

Complimentenkaartjes voor kleuters

Nascholing of activiteit

GlunderGroeiGroep